با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره)؛
مراسم عزاداری ایام فاطمیه برگزار شد
مراسم عزاداری ایام شهادت امّ ابیها حضرت فاطمهزهرا سلام الله علیها با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، روسای قوای مجریه و قضائیه، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش انسجام ملی از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در این مراسم حجتالاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی با اشاره به تقارن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: افتخار انقلاب اسلامی حرکت در راه حضرت صدیقه کبری (س) و اهداف والای آن حضرت است.
سخنران مراسم با برشماری شباهتهای دوران کنونی با جنگ احزاب خاطرنشان کرد: دشمنیها علیه ملت ایران، این ملت را قویتر خواهد کرد و بیتردید از گردنههای سخت با موفقیت عبور خواهیم کرد.
همچنین در این مراسم آقایان ارضی و محمدرضا طاهری بر مصائب امالائمة حضرت صدیقه کبری سلاماللهعلیها به مرثیهسرایی و نوحهخوانی پرداختند.